Collaborate with Us

Brenner du for sport? Er du opptatt av å komme inn i sportsjournalistikk og alltid hatt en ambisjon om å bli forfatter? Vi har en plattform som gir deg muligheten til å nå ut til millioner av lesere over hele verden.

Velkommen til neptunkajakkens verden, hvor du kan utforske de raskeste nyhetene til fingerspissene, livestreaming, målkort, høydepunkter og eksklusive videoer på én destinasjon. En år gammel plattform leter stadig etter innholdsforfattere, gjesteforfattere og frilansskribenter, erfarne og så vel som ferskere som kan berike publikum med høykvalitets, godt undersøkte og plagiatfrie innholdsstykker på tvers av ulike sportsgrener.

Hva publiserer vi?

Neptunkajakk publiserer nyhetsartikler, trendhistorier, kamprapporter, kronikkartikler, intervjuer, analyser, kampforutsigelser og forhåndsvisninger, fantasyguider, statistiske artikler, videoinnhold og mye mer på både applikasjon og nettside.

Retningslinjer for innholdsskriving:

A. Innholdet skal være på minimum 350 ord (for nyheter og trender)
  • (i) Hvis det er en nyhetsartikkel, prøv å ikke strekke den utover 500, i tilfelle det er mye innhold, kutt ned de mindre viktige delene og beskriv det på ditt eget språk.
  • (ii) Innholdet ditt skal dominere artikkelen og ikke sitater, det er viktig å utvide beskrivelsen utover de innledende paragrafene og opprettholde enhetlighet til slutten.
  • (iii) Det innledende avsnittet bør brukes som en ledetråd, legge ut en del av informasjonen og snakke om det i detalj. Det er viktig å sikre at en leser leser gjennom hele artikkelen. Samtidig også passe på at det ikke er for vagt, ville drepe interessen ellers.