Rafting-eventyr i Grand Canyon – The Ultimate Braincation

Glem det vanlige, prøv den utrolige raftingen ved Grand Canyon. Ta en førsteklasses braincation med Arizona River Runners – rafting i Grand Canyon.

Tenk deg en ferie fylt med ekstraordinære naturlige underverk, avslapning, foryngelse, et sprut (eller to) av spenning og eventyr, tid for introspeksjon og interaksjon, og absolutt ingen stress i livet hjemme. Alle trenger en tankegang av og til, og noen mer enn andre. Urban Dictionary definerer hjerneoppfattelse som “en ferie for hjernen din for å unnslippe stress.” Det er ingen bedre vei ut av stresset i hverdagen enn en Grand Canyon-raftingtur på Colorado River.

Rafting i Grand Canyon River

Ingen mobiltelefoner eller personsøkere, ingen e-post, ingen trafikk, ingen dårlige TV-serier eller støyende naboer. Du trenger ikke å bestemme hva du skal lage mat til middag eller hvordan du skal underholde barna. De trenger ikke å svare på telefonen, eller bekymre seg for hjertet i deres virksomhet.

Arizona River Runners har operert på Colorado River siden 1970, og har sett de gjenopprettende effektene av de som tar tankekraft på raftingturer. En Arizona River Runners-kunde oppsummerte nylig hjernene sine med rafting og sa: “I det øyeblikket jeg går inn på flåten, har elven dekompressiv effekt av all spenningen som fungerer og den moderne verden bygger opp. Det spiller ingen rolle i verden bortsett fra hvilke fotturer eller opplevelser. som venter på deg rundt neste elvebøyning. ” Han sa videre: “Mine medpassasjerer, selv wave hei til en flott de er fremmede, blir øyeblikkelige venner. Fred og avslapning jeg får mens jeg er på elven er rett og slett forbløffende! Jeg planlegger å gjøre dette til en årlig pilegrimsreise.”

Tro det eller ei, alt som må gjøres for et utrolig raftingeventyr i Grand Canyon dukker opp og bare slapper av. Raftingantrekk og guider gjør resten – fra campingutstyr til utmerket mat til kunnskap om elv og kløft, gjestene er i gode hender. Rafters står fritt til å bestemme om de foretrekker å vandre eller bare slappe av på stranden.

Raftingtur i Grand Canyon

Bedt om å definere en tankegang for de som vurderer en Colorado River-tur, kom veteranantrekket på Arizona River Runners med følgende forklaring:

 • B er for det strålende stjerneteppet som fyller Grand Canyon nattehimmel
 • R er for spennende Rapids of the mighty Colorado River
 • A er for en fantastisk raftingopplevelse og utsikt over Grand Canyon
 • SAku er for deilig fersk mat som nytes ute i det fri
 • N er for naturens mange gaver på Grand Canyon-elveturen
 • C er for camping langs bredden av Colorado River
 • A er for fantastisk utsikt og utsikt over en tur med hvitt vann
 • T er en flott guide for å lede deg på eventyret ditt
 • Jeg er for det uvurderlige vennskapet du vil lage
 • O er for utendørsaktiviteter på din rafting på Grand Canyon – og det er mange
 • N er for indianernes historie og folklore of the Canyon

Denne sommeren i stedet for å planlegge en vanlig gammel ferie eller “staycation”, hvor noen prøver å slappe av, men virkelig ikke kan gjøre noe flott. Rafting-turer i Grand Canyon er perfekte for enkeltpersoner, par, familier, venner, utvidede familier som ønsker å koble seg på nytt, eller alle som ønsker en uforglemmelig opplevelse som ikke bare gagner hjernen, men også hjertet og sjelen.

Les også Vannsportsikkerhet – Svømming

Leave a Comment