Wave hei til en flott familie vannsport ferie

Vil du ha noe litt annerledes for din vanlige familieferie? Alle de tre skianleggene tilbyr flotte vannsportsfasiliteter som vil wow deg og tenåringen din!

Svøm på Sicilia

Hvis du blir lei av den årlige familieferien på stranden (spesielt hvis du har en humørfylt tenåring på en kran!), Kan det være på tide å rocke opp ting ved å legge til et utbrudd av adrenalin i sommerferien. Vannsport er en morsom og energisk måte å nyte litt familiebinding mens du utforsker vakre steder. Vi har valgt ut tre av de beste feriestedene på Sicilia, Kypros og Algarve for å prøve bølgene.

For et must-hit sted for alle vannsportsbehov, ta en titt på Verdura Water Sports Center, som er et av de beste feriestedene på Sicilia. Med et hjelpsomt team som alltid er klar til å hjelpe, tilbyr senteret leksjoner om alt fra bananbåt og stand up-padling til vannski. Hvis du trenger å pusse ryggen, kan du også ta svømmetimer. I tillegg kan du til og med leie en mengde utstyr, inkludert seiling, finner og snorklingbrett, så alt du trenger er på ett sted. Gratis teoribaserte introduksjonskurs er gode for å finne ut hvilken aktivitet som er best for deg og din familie. Alt du trenger å gjøre etter det er å ha det gøy!

Ski på Kypros

Jetski, altså. Anassa Beach er det perfekte stedet å dykke først i rikdommen av vannsport som Kypros har å tilby. Hvis du vil starte sakte, kan du ro på kano eller ri på en oppblåsbar bananbåt, en flott måte å beundre panoramautsikten over Akamas nasjonalpark. Når du er klar til å ta det et hakk, er vannski og parasailing adrenalindrevet og morsomme aktiviteter som barna vil elske.

For et sted med dyktige og vennlige instruktører og aktiviteter for alle aldre og evner, er Latchi Watersports Center et fantastisk anlegg for familier. Senterpersonalet vil hjelpe deg med å ta de tøffe avgjørelsene om hva du skal prøve først (tøft når det er så mye å tilby!) Og sikre sikkerheten til deg og dine barn til enhver tid.

Spotting av dyr i Algarve

Dette vakre området på kysten av Portugal har et stort utvalg av aktiviteter for alle mødre. Algarve Xcite tilbyr private hurtigbåtturer, i tillegg til wakeboard– og vannskitimer for alle muligheter. For en dag med moro, prøv en familie fisketur, hvor et erfaren team tar deg ut i vannet og gjør deg til en profesjonell. For et spesielt høydepunkt, ta en delfinsafari og et hulecruise, der du kan komme nært og personlig med det vakre marine habitatet til disse fantastiske pattedyrene.

Hvordan komme seg dit

Hvis de store feriestedene våre på Sicilia, Kypros og Algarve har inspirert deg til å ta en padle, så hvorfor ikke komme i kontakt med vårt vennlige team og starte familieeventyret ditt i dag? Med våre hjelpsomme og kunnskapsrike rådgivere vil ferien din svømme på kort tid.

Les også Hva du må huske før du kjøper et wakeboard

Leave a Comment