White Water Rafting på Kitulgala – Eventyrsport i paradiset

For hele ditt livs spenning:

White Water Rafting i Kithulgala, Sri Lanka White Water Rafting er en utfordrende rekreasjonsaktivitet og spennende vannsport. I motsetning til offentlig tro er ikke White Water Rafting en sport som krever stor fysisk styrke. Gjennomsnittlig nivå av fysisk form og sterk ånd vil gjøre. White Water Wakeboard, som vanligvis nytes i hvitt farvann så vel som i andre turbulente farvann, gir en fengslende opplevelse for vannsportsentusiaster.

Imidlertid feires byen Kitulgala for noe mer å forlate; det er en helt annen verden til byen som bare er “Kitul-treet” fordi det også er en rafting-helligdom på øya. Hele opplevelsen fant sted på Kelani-elven i Kitulgala. Du kan se hvitvannspontongen i mer enn fem kilometer, og utflukter er stort sett satt en time det meste av dagen, avhengig av din tilbøyelighet. Colombo, Sri Lanka er et ekstraordinært sted og med gjestfrihet som ingen andre. Å være en øy kan du gå “inn” og ned i sørområdet i et kort spenn og tilbake. Et av stedene som bør være en nødvendighet for deg er Kitulgala. Denne pittoreske regionen ligger omtrent 80 kilometer fra byen Colombo, og fortsetter å løpe inn i den verdensberømte byen Nuwara Eliya. En populær ting å gjøre i Kitulgala er å se palmer som den søte miljøsaften kjent som “jaggery” ble opprettet fra.

Rafting i hvitt vann ved Kitulgala

De beste tre månedene for rafting går mot starten, med februar som toppvalg. Det er også typiske typer rafting, for eksempel rafting også. Dette er et sted du vil dra til om natten, og gir mer energi til besøket ditt. Utstyrt med hodelykt og alle viktige sikkerhetstilpasninger, er det en absolutt nødvendighet å streve for de mer erfarne sperrene der ute.

Kitulgala er også et morsomt sted å slappe av og sette pris på noen furrige skapninger som også ser på. Det er flere grupper av dyr her som ikke finnes noe sted på øya. Du kan se Sprue bevingede flekker og mange forskjellige typer fugler også.

Mens du er i byen Kitulgala, kan du besøke området der akademiets hedersvinnende film, ‘The Bridge on the River Kwai’ ble skutt. Etableringen av utvidelsen er fortsatt hensiktsmessig den dag i dag. På et tidspunkt når du organiserer en tur til denne strålende byen, kan du ta en titt på de mange utflukter til Sri Lanka, for eksempel Sri Lanka Dreams har å tilby. Det gir en virkelig spennende turutflukt som tar deg til noen av landets mest forståte historiske punkter og attraksjoner for en ekstraordinær begivenhet i Sri Lanka.

Swntours er det beste reisebyrået i India Finn en omfattende liste over Sri Lanka tur- og reisepakker med de beste tilbudene fra India. som komponerte under pseudonymet, Caleb Falcon. Han representerer en betydelig autoritet når det gjelder å komponere innhold gitt de mange energigivende anstrengelsene i verden som forventer modige oppdagere.

Les også Hvordan planlegge en raftingtur?

Leave a Comment